E DIN MARAMURES – O cunoscuta marca de apa minerala are proprietar nou

E DIN MARAMURES  Achizitie surprinzatoare pe piata producatorilor de apa din Romania, activele producatorului de apa minerala Bilbor Mineral Water, au fost cumparate de catre societatea AQUA BILBOR SRL, cu sediul in orasul Borsa, judetul Maramures.

Patrimoniul achizitionat se compune din:

  • Terenuri si cladiri, respectiv constructii speciale;
  • Echipamente;
  • Stocuri;
  • Active intangibile identificabile si neidentificabile .

Bilbor este un brand de apa minerala, pozitionat pe segmental premium, izvoarele de provenienta aflandu-se in muntii Calimani, judetul Harghita fiind cele mai vestite izvoare din Romania, datorita proprietatilor curative.  Bilbor este un loc plin de farmec, invaluit intr-o aura de mister, inconjurat de paduri dese de brad cu peisaje rurale extraordinare, potrivit stiripesurse.ro

Bilbor este un produs cu puritate ridicata, indicele concentratiei de substante care se constituie ca rezultat al exploatarii umane si industrial fiind aproape zero. Apa provine dintr-un bazin hidrografic subteran purificat si imbogatit cu minerale in mod natural datorita compozitiei speciale din rocile vulcanice din zona.

Apa minerala plata Bilbor provine dintr-un izvor situat la peste 1100 metri altitudine in inima Muntilor Calimani si aduce in viata ta un strop de natura care purifica organismul si revigoreaza mintea. Izvorul se numara printre putinele din Romania situate la o inaltime atat de mare, motiv pentru care apa are o puritate naturala rar intalnita si o compozitie minerala usoara, potrivita pentru hidratarea si purificarea organismului. Apa minerala carbogazificata Bilbor este extrasa dintr-un izvor situat in aceeasi zona si este foarte bogata in minerale. Cercetarile efectuate au relevat calitati importante ale sursei de apa, precum dioxid de carbon natural, continut ridicat de potasiu, esential pentru sanatatea organismului si un raport echilibrat calciu – magneziu.

Citeste continuarea articolului, AICI.

Masini sparte sau furate in parcarea Kaufland de pe bulevardul Independentei
Citeste
O tanara fotomodel din Maramures a decedat la un spital din Targu Mures
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.