"e aproape atat de ieftina ca si un iphone 8 plus!"

O baimareanca a postat pe o pagina de de socializare ca isi vinde autoturismul proprietate personala. Descrierea pe care a facut-o este una cu totul inedita. Daca va place si dumneavoastra, poate o sprijinim sa isi gaseasca cat mai repede un cumparator.

"Vand Renault Clio. 750 euro. E aproape atat de ieftina ca si un IPhone 8 plus . Are 4 roti, de doua ori mai multe ca si o bicicleta. Are consum modest. Habar n-am despre condusul economic, dar am mers 590 km cu 26 litri cu 2 persoane si portbagajul plin.

Nu trebuie sa-ti faci griji in privinta amenzilor de viteza pe autostrada caci nu merge mai repede de 130 km/ora.

Spre deosebire de oricare masina tunata: aceasta nu necesita nici un fel de tuning optic sau de functionalitate, fiindca n-o sa arate niciodata atat de frumos, decat in momentul cand iese din spalatorie.

Are portbagaj mare. Incape caruciorul pentru copii, o bicicleta, masa si scaunele pentru camping….. si bere!

Are 55 de cai putere. De vre-o patru-cinci ani stim, ca viata e destul de frumoasa si cu sase cai frumosi.

Are patru usi, pentru patru persoane, deci nu va fi problema cine sa stea langa usa ! Toate usile au inchidere centralizata chiar si geamuri electrice . ITP-ul este valabil pana in luna octombrie 2019.

Pregatita de iesire in drum a fost in 1999 cu tot cu motorul de 1,4! Cauciucuri are si de vara si de iarna ca nu are rost sa le tot schimbam cu vremea asta .

Pretul este de 750 euro negociabil in limita bunului simt. Pentru cei care incearca negociere prin telefon [informatii ascunse], pretul incepe de la 1.000 euro. Sa fie succesul mai mare la negociere!"

Raliul Doamnelor, in Baia Mare
Citeste
Baimarenii marcheaza azi EarthHour in Piata Cetatii din municipiu. Vezi programul evenimentului
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.