DUPA O LUNGA ABSENtA: Cainele politist Snow, in mijlocul copiilor din Cavnic

Politistii de prevenire impreuna cu cei de la Serviciul de Ordine Publica si Grupa Canina au revenit, dupa o lunga pauza, in mijlocul copiilor.


Dupa numeroasele intalniri, desfasurate in aceasta perioada in mediul online, a fost o placere pentru politisti sa se intalneasca cu copiii face to face. Acestia, insotiti de Snow, au ajuns ieri la Centrul Cultural si Sportiv din Cavnic pentru a completa activitatile organizate la tabara de vara cu sfaturi preventive de nota 10.

Politistii s-au intalnit cu aproape 30 de copii, cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani si 7 voluntari cu varsta cuprinsa intre 14 si 17 ani, iar activitatile au fost desfasurate pe grupe, respectandu-se masurile de protectie si distantare sociala.

Mesajele politistilor au fost adaptate categoriilor de varste ale copiilor. Cu cei mici s-a insistat pe siguranta lor acasa, pe strada si la scoala, iar cu cei mai mari pe siguranta in mediul online. De asemenea, celor mai mari le-a fost proiectat un filmulet tematic pentru a sti cum sa evite pericolele cu care se pot intalni atunci cand folosesc mediul virtual.

Copiii s-au dovedit a fi curiosi si interesati de temele abordate si exemplele din categoria asa nu. Acestia au participat activ, au pus intrebari si bineinteles au impartasit aspecte traite de ei sau de cunoscuti. De asemenea s-au dovedit a fi destul de bine informati, tot ce le ramane de facut este sa puna in practica ceea ce deja cunosc.

Activitatea s-a incheiat cu un personaj indragit de copiii, ofiterul patruped Snow, care la randul lui s-a bucurat de prezenta copiilor, aducand o stare de buna dispozitie tuturor.

Articolul DUPA O LUNGA ABSENtA: Cainele politist Snow, in mijlocul copiilor din Cavnic apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Contrabanda de la miezul noptii: 13.480 de pachete cu tigari au fost confiscate de politisti; barbatii au reusit sa se intoarca pe teritoriul ucrainean
Citeste
BILANT COVID-19 MARAMURES – 3 MORTI in ultimele 24 de ore si 26 de noi infectari
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.