DupA moisei, o alta familie ferneziu

V-am prezentat ieri informatii despre cazul socant de la Moisei dezvaluit de colegul nostru Adi Rusu de la Detectivul de Presa Soc iata ca cititorii nostri ne-au furnizat fotografii si informatii despre o alta inmomantare ce nu ar fi respectat prevederile Ordonantei Militare emise in perioada Starii de Urgenta care este pe teritoriul Romaniei.

De aceasta data totul s-a intamplat in cartierul baimarean Ferneziu. Acolo, o femeie ar fi fost inmormantata cu alai, cu neamuri venite din toate colturile tarii dar si din strainatate.

Cititorii nostri spun ca au fost zeci de oameni, multi dintre ei copii, prezenti cu toate ca numarul maxim al acestora ar fi trebuit sa fie de maxim 8 persoane.

Ba mai mult, se pare ca doi politisti ar fi asistat de la distanta la ce se intampla acolo iar acestia s-ar fi rezumat la a le spune oamenilor sa pastreze cat de cat distanta. Totodata, le-ar fi spus sa nu faca poze, sa nu filmeze si cel mai important, sa nu faca LIVE-uri pe facebook.

Totusi citorii nostri au reusit sa surprinda imagini foto si video in momentul in care se intorceau de la groapa indreptandu-se spre domiciliul defunctei pentru a participa la pomana. In acestea se vede clar ca numarul de persoane au fost mult mai mare decat prevede legea si ca, desi veneau in grupuri si grupulete, unele dintre ele erau mai mari de 8 persoane si erau formate si din multi copii.

Asteptam un punct de vedere al autoritatilor referitor la acest caz.

CITESTE SI:

Medic baimarean: Juramantul lui Hipocrate are doar rol simbolic si este depasit!
Citeste
Sighet – petrecere in carantina
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.