DUPA GRATII: Urmarit national depistat de politisti, doi barbati depusi in Penitenciarul Baia Mare

Adaugat in categoria Important
Actualizat

Ieri, politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii emis de Tribunalul Timis, privind un barbat de 25 de ani, care a fost condamnat la o pedeapsa de 2 ani si 6 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de trafic de migranti.

Tot ieri, 28 octombrie, politistii din Grosi au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de catre Judecatoria Jibou.
Mandatul il priveste pe un barbat de 44 de ani din Grosi, care a fost condamnat la o pedeapsa de 1 an si 5 luni inchisoare pentru comiterea de infractiuni ce aduc atingere domiciliului si vietii private.
Acesta a fost depus in Penitenciarul Baia Mare in vederea executarii pedepsei.

Politistii din Cavnic au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de catre Judecatoria Targu Lapus privind un barbat de 26 de ani din Cavnic, care a fost condamnat la o pedeapsa de 1 an si 4 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.
Barbatul a fost depus in Penitenciarul Baia Mare in vederea executarii pedepsei.

Articolul DUPA GRATII: Urmarit national depistat de politisti, doi barbati depusi in Penitenciarul Baia Mare apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Controale ITM Maramures: Angajatorii au primit sanctiuni pentru deficientele gasite in domeniul securitatii si sanatatii in munca
Citeste
GALELE UFT 9: Baimareanul Rogoz Ionut va lupta pentru centura de CAMPION cu cei mai buni luptatori din tara
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.