DUPA GRATII: Urmarit national depistat de politisti, doi barbati depusi in Penitenciarul Baia Mare

Ieri, politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii emis de Tribunalul Timis, privind un barbat de 25 de ani, care a fost condamnat la o pedeapsa de 2 ani si 6 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de trafic de migranti.

Tot ieri, 28 octombrie, politistii din Grosi au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de catre Judecatoria Jibou.
Mandatul il priveste pe un barbat de 44 de ani din Grosi, care a fost condamnat la o pedeapsa de 1 an si 5 luni inchisoare pentru comiterea de infractiuni ce aduc atingere domiciliului si vietii private.
Acesta a fost depus in Penitenciarul Baia Mare in vederea executarii pedepsei.

Politistii din Cavnic au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de catre Judecatoria Targu Lapus privind un barbat de 26 de ani din Cavnic, care a fost condamnat la o pedeapsa de 1 an si 4 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.
Barbatul a fost depus in Penitenciarul Baia Mare in vederea executarii pedepsei.

Articolul DUPA GRATII: Urmarit national depistat de politisti, doi barbati depusi in Penitenciarul Baia Mare apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Controale ITM Maramures: Angajatorii au primit sanctiuni pentru deficientele gasite in domeniul securitatii si sanatatii in munca
Citeste
GALELE UFT 9: Baimareanul Rogoz Ionut va lupta pentru centura de CAMPION cu cei mai buni luptatori din tara
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.