DUPA GRATII: Patru persoane condamnate la inchisoare cu executare, depuse in penitenciar

Saptamana trecuta, politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Sighetu Marmatiei, au pus in aplicare doua mandate de executare a pedepsei inchisorii, emise de catre Judecatoria Sighetu Marmatiei si Tribunalul Maramures.
Mandatele ii privesc pe un barbat de 30 de ani din Sighetu Marmatiei, care a fost condamnat la executarea unei pedepse cu inchisoarea de 3 ani, 9 luni si 20 de zile, respectiv pentru un barbat de 31 de ani, tot din Sighetu Marmatiei, condamnat la executarea unei pedepse cu inchisoarea de 4 ani, pentru infractiuni la regimul vamal.
Barbatii au fost depusi in Penitenciarul Baia Mare.

****

De asemenea, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Maramures, au pus in aplicare doua mandate de executare a pedepsei inchisorii, emise de catre Judecatoria Baia Mare.
Mandatele ii privesc pe un baimarean, de 50 de ani, condamnat la 10 luni inchisoare si 2.000 de lei amenda penala pentru savarsirea infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice, respectiv pe un tanar de 29 de ani, din Baia Mare, condamnat la 1 an inchisoare si 2.000 de lei amenda penala pentru aceeasi infractiune.

Articolul DUPA GRATII: Patru persoane condamnate la inchisoare cu executare, depuse in penitenciar apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Vremea exacta in Maramures, luni, 21 septembrie
Citeste
SE INTAMPLA PE DRUMURILE PUBLICE: Dosare penale pentru infractiuni rutiere, patru accidente, 64 de sanctiuni contraventionale, din care 54 pentru viteza
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.