Dupa ce a cerut dublarea alocatiilor, deputatul Adrian Todoran va solicita Guvernului redeschiderea scolilor

Invatamantul a fost si ramane in continuare o prioritate pentru deputatul PMP de Maramures, Adrian Todoran.

Un exemplu elocvent din trecut este momentul cand parlamentarul i-a solicitat ministrului Finantelor dublarea alocatiilor pentru copii, iar pensiile speciale sa fie taiate.

"Pentru invatamant, in comisia de buget finante, in 2019, la audierea ministrului de finante, am spus ca o sa-i dau votul cu conditia ca tot ce inseamna pensii nesimtite sa fie taiate si acei bani dati inspre dublarea alocatiilor. Cand s-a pus in discutie in comisia de buget finante dublarea alocatiilor, am sustinut acest lucru", precizeaza Adrian Todoran.

Candidatul Partidului Miscarea Populara la Camera Deputatilor deplange situatia in care a ajuns invatamantul din Romania, in conditiile in care cursurile se desfasoara online, dupa ce scolile au fost inchise de ceva vreme.

Cu toate acestea, Adrian Todoran va sustine in continuare necesitatea redeschiderii unitatilor de invatamant, urmand a cere oficial Guvernului acest lucru.

"Invatamantul din Romania a ajuns la un nivel critic, iar scolile trebuia redeschise de mult timp. Nu am fost de acord cu inchiderea scolilor si a gradinitelor. Sustin in continuare, si in viitoarea legislatura, sa nu mai existe invatamantul online.

Dragi maramureseni, noi sustinem redeschiderea scolilor din tara. Am afirmat foarte clar ca, daca in gradinita si scoala se face preventie si daca sunt pastrate minimele normele de igiena, ele pot fi redeschise. O sa cer Guvernului redeschiderea scolilor si gradinitelor", a subliniat deputatul Todoran.

Catalin MAN

Comandat: Partidul Miscarea Populara Maramures
Cod mandatar financiar: 11200012

Articolul Dupa ce a cerut dublarea alocatiilor, deputatul Adrian Todoran va solicita Guvernului redeschiderea scolilor apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Rata de infectare: Trei comune si doua orase, in top 5, in Maramures, in ceea ce priveste incidenta de cazuri COVID-19 la mia de locuitori. Vezi situatia pe localitati
Citeste
E OFICIAL: Baia Mare IESE din carantina azi, la ora 17:00. Maramuresul, judet “verde”
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.