Dupa ce a amendat mai multi soferi, un agent de la politia rutiera din sighet a parcat autospeciala ilegal in sensul giratoriu


Caz tipic pentru unii agenti de la Biroul rutier din cadrul Politiei mun. Sighetu Marmatiei. Un agent din cadrul acestui birou, dupa ce pe parcursul intregii dimineti a dat numeroase amenzi soferilor care mai greseau in trafic, a parcat autospeciala de politie in mod ilegal in sensul giratoriu din centrul municipiului, blocand partial atat o banda de circulatie, cat si trotuarul, scrie sighet247.ro.

Un conducator auto, suparat ca a primit o amenda pentru depasirea vitezei, ne-a trimis aceasta fotografie, cu autospeciala de politie stationata in sensul giratoriu din fata de la Pompieri, in municipiul Sighetu Marmatiei. Totul s-ar fi petrecut la finalul lunii noiembrie a.c.

"Cu nici o jumatate de ora am fost amendat de catre agentul Moldovan Cristinel pentru ca am circulat cu putin peste 70 de km/h in zona Faget. Acesta parea foarte bucuros ca m-a prins cu viteza si mi-a tinut o prelegere despre cat de important este sa respecti legea. Dupa o jumatate de ora, in timp ce ieseam pe jos din parcarea de la marketul Profi, l-am vazut pe acelasi agent, Cristinel Moldovan, care a oprit masina de politie in mijlocul sensului giratoriu si din masina au coborat doi agenti care au intrat intr-un magazin din zona, probabil pentru a face cumparaturi. Vorba aia, fa ce zice popa, nu ce face popa!", a declarat suparat pentru Sighet 247 soferul amendat.

Agentul M. C. a fost acuzat in vara acestui an ca a falsificat probele in cazul unui accident mortal petrecut in Valeni, in care un motociclist si-a pierdut viata. Autorul accidentului a fost cumnata agentului in cauza. Agentul in cauza este anchetat in acest caz de catre superiorii lui.

Suntem curiosi ce masuri va lua in acest caz seful Biroul rutier Sighet, dl. Birtoc Vasile, sau si de aceasta data se va face ca nu vede ce se petrece in subordinea sa.

Sursa: sighet247.ro

Cum va fi vremea de Craciun si Revelion
Citeste
Reactia premierului Ungariei, Viktor Orban, dupa victoria Romaniei la Mondialul din Japonia
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.