Dupa 12 ani, a ucis al doilea om

Gheorghe Vijai B., barbatul in varsta de 30 de ani care a lovit cu pumnii si picioarele un baimarean in zona Meda, acte de violenta care au dus la decesul barbatului in varsta de 59 de ani, a mai fost inchis pentru omor.

La data de 7 iulie 2007, la varsta de 18 ani, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare pentru omor, dar a iesit din penitenciar in anul 2014, eliberat fiind conditionat. Inainte de a comite omorul in cazierul sau erau deja trecute alte sase condamnari pentru furt, toate din perioada in care era minor.

Chiar daca a vazut cum e viata dincolo de gratii, acesta nu s-a oprit din activitatea infractionala.

In ziua de Craciun, in anul 2015, impreuna cu un prieten a talharit un baimarean in zona Pietei Agroalimentare Izvoare din Baia Mare. Ziua in amiaza mare, prin acte de violenta, i-au sustras acestuia un telefon mobil si suma de 100 de lei. La acea vreme, judecatorii l-au trimis din nou dupa gratii pentru comiterea infractiunii de talharie. La finele lunii ianuarie 2019, beneficiind de recursul compensatoriu, baimareanul a fost eliberat din penitenciar.

S-a bucurat de libertate pana zilele trecute, cand in zona cartierului Meda a lovit cu pumnii si picioarele un barbat in varsta de 59 de ani si apoi l-a jefuit, baimareanul decedand trei zile mai tarziu sub ochii medicilor de la Spitalul Judetean de Urgenta. Agresorul a fost din nou arestat preventiv pentru o perioada de 30 de zile, in baza unei decizii emise de catre magistratii maramureseni la data de 23 iulie 2019.

"Admite propunerea formulata de Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures si in consecinta: Dispune arestarea preventiva a inculpatului B G V ", se arata in motivarea data de judecatorii maramureseni.

Citeste si EXCLUSIV / CRIMA INFIORATOARE IN BAIA MARE: BAIMAREAN UCIS IN BATAIE IN ZONA MEDA. CRIMINALUL ELIBERAT RECENT DIN PUSCARIE

De o zi,  comuna Grosi are in mod oficial stema
Citeste
Ministrul Turismului, prezent la Borsa pentru semnarea proiectului de finantare al telegondolei si al partiei olimpice
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.