Drumuri blocate, accidente, copaci cazuti si trafic ingreunat in judet

MARAMURESUL, SUB ZAPADA   Avertizarea meteorologica de tip cod galben de ninsori a adus bucurie pe fetele unor cetateni si iadul pentru soferi. Inca de aseara ninge neincetat in tot judetul si, din pacate, prognoza meteorologica nu este una favorabila.

Zapada s-a depus rapid, precipitatiile sub forma de ninsoare ajungand in unele locuri chiar si la 10l/mp, iar problemele in trafic nu au intarziat sa apara.

Mai multe TIR-uri au ingreunat traficul pe drumurile nationale in zonele Pasul Gutai,pe ruta Baia Mare – Targu Lapus si Baia Mare – Satu Mare. De asemenea, un TIR a ajuns astazi dimineata in sant in zona Dura din municipiu.

Un accident rutier grav a avut loc la Stejarul. Mai multe echipaje de la Politie si o ambulanta au ajuns la fata locului dupa ce soferul unui autoturism a iesit cu masina de pe carosabil si a ajuns in sant.

Traficul este ingreunat si pe centura Baii Mari dupa un impact intre doua masini.

Cum se circula pe drumurile nationale din judet

 

  • DN 18 si DN 17C la Viseu de Sus umed.
  • DN 18 Pasul Prislop zapada framantata pana la 1 cm intre km 156 si km 180. Tot aici, intre km 160 si km 180 vizibilitatea este redusa de ninsoarea viscolita, sub 100 de metri.
  • Pe DN 18 in Pasul Gutai stratul de zapada framantata are pe unele sectoare 3 cm. Sunt portiuni de drum umed, dar si cu zapada framantata pana la 1-2 cm.
  • Pe DN 1C si E58 stratul de zapada framantata masoara pana la 2 cm.Pe DN 18B stratul de zapada framantata masoara pe unele sectoare 2 cm, iar pe altele 4 cm.

Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu 27 utilaje si au raspandit 67 tone sare. Au fost utilizate 1800 litri clorura de calciu pe DN1C si E58. Se circula in conditii de iarna. Nu sunt semnalate blocaje in trafic, la aceasta ora.

Actualizare:

 

Un cititor al ActualMM ne-a trimis imagini din zona Grosi unde, la aceasta ora traficul se desfasoara cu dificultate, coloana de masini intinzandu-se pe sute de metri. Cauza se pare ca ar fi un TIR care a ramas blocat in zapada.

ActualMM

 

Credit foto: Facebook/ Ioan si Andreea Hepcal, Micu Iulian, Diana Roxana

Inca doua zile de ninsori in Maramures si alte cateva judete
Citeste
Vezi care este starea drumurilor si a vremii in judetul Maramures
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.