Drumul spre statiunea izvoare, blocat de brazi doborati din cauza greutatii zapezii

Azi dimineata, un grup de baimareni a vrut sa ajunga in statiunea Izvoare, dar din pacate nu au mai ajuns, drumul judetean 186 Valea neagra – Izvoare fiind blocat de patru brazi doborati de greutatea zapezii.

Oamenii s-au intors pentru a prinde o zona cu semnal si au anuntat pompierii. Acestia s-au deplasat la locul cu pricina si au dezafectat drumul.

Vremea va ramane si astazi deosebit de rece, geroasa noaptea si dimineata. Cerul va fi variabil. Izolat la munte va ninge slab. Vantul va sufla slab la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta spulberand  zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -6 si -3 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -14 si -10 grade.

Ninsori pe arii extinse, sunt prognozate maine, 5 ianuarie. Vremea va ramane rece in continuare, Vantul va sufla slab la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta viscolind sau spulberand  zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -7 si -4 grade, iar cele minime, in crestere fata de noaptea precedenta, intre -8 si -5 grade.

 

           

Interventii Vital in Baia Mare. Conducta sparta pe str. Victoriei si bransament defect pe str. M. Eminescu
Citeste
Furnizarea apei, sistata temporar pe doua strazi din Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.