Droguri si un incatusat in cartierul cuza voda

Deschideri de amploare la Sighetu Marmatiei. Mascatii insotiti de procurorii DIICOT se pare ca identificat o retea de traficanti de droguri in cartierul Cuza Voda din Sighetu Marmatiei.

Conform martorilor o persoana a fost incatusata iar autoturismul acestuia a fost perchezitionat.

Actiunea e in desfasurare chiar in acest moment. Martorii au fost tinuti la distanta de locul anchetei de catre trupele speciale.

Actualizare

Ieri, 26 iunie, politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Maramures, sub coordonarea D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Maramures,  au prins in flagrant delict o persoana, in timp ce vindea sute de comprimate ecstasy.

Actiunea a vizat destructurarea unei retele infractionale specializata in trafic de droguri de mare risc, ce actiona in judetul Maramures. Flagrantul a avut loc in municipiul Sighetu Marmatiei, cand un barbat de 34 de ani intentiona sa vanda peste 400 de comprimate MDMA. Acestea, impreuna cu alte 102 comprimate, gasite anterior asupra aceleiasi persoane, au fost ridicate in vederea confiscarii de politistii de combatere a criminalitatii organizate .

Ulterior, a fost pus in aplicare un mandat de perchezitie domiciliara,  in urma caruia au mai fost ridicate patru telefoane mobile, 400 de euro, 1.540 de lei si inscrisuri care au legatura cu cauza.

Barbatul de 34 de ani, din Sighetu Marmatiei, a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

In cauza, s-a beneficiat de sprijinul Directiei Operatiuni speciale din Politia Romana si al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei.

Politistii continua cercetarile in dosarul aflat sub supravegherea procurorului D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Maramures.

Atelierul de distractie cu animatie pentru copii
Citeste
FOTO: Cine este tanarul care a fost retinut in cazul "Estera"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.