Drifturi langa locul de joaca amplasat in apropierea Muzeului de Etnografie din Baia Mare

PERICOL PENTRU COPII   Pare ca tragediile care s-au tinut lant in ultimele zile in orasul nostru nu i-au facut pe unii dintre baimareni sa fie mai atenti cand vine vorba de siguranta lor si a celor din jur.

O cititoare a site-ului nostru, care doreste sa ramana sub protectia anonimatului, ne-a trimis o filmare in care se poate vedea cum niste tineri soferi incearca sa faca drifturi printre masinile parcate.

Intreaga scena s-a petrecut in miezul zilei, in parcarea de la stadionul "Viorel Mateianu" din oras, la cativa metri de un loc de joaca pentru copii.

"Tinerii fac zilnic asta aici in parcare. Vi se pare normal? Am fost amenintata, am depus si plangere la Politie", a declarat femeia.

Nu este prima data cand, in aceasta zona, linistea parintilor si a copiilor este perturbata de tineri recalcitranti. Pe langa deja obisnuitele "drifturi" si muzica data la maxim, locul de joaca este in permanenta plin de doze goale de bere si coji de seminte. Unii dintre parinti au venit chiar cu saci de gunoi si maturi de acasa pentru a curata locul in care se joaca cei mici.

Reamintim ca anul trecut mai multe persoane au intrat cu masinile pe aleea pietonala ce duce spre Muzeul de Etnografie, punand in pericol siguranta pietonilor.

ActualMM

 

SMECHERI DE BAIA MARE – Au urcat cu masinile pe aleea pietonala de pe Campul Tineretului

O masina a ajuns in sant pe strada Fabricii
Citeste
Biciclist calcat de TIR in Sighetu Marmatiei
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.