Drept la replica pentru ca am preluat o postare de pe facebook. IPJ Maramures: fals in acte sub semnatura privata (VIDEO)

Din partea city managerului orasului Viseu de Sus, Grigore Ciolpan (fost viceprimar), am primit un drept la replica despre informatiile preluate dintr-o postare de pe facebook in care un consilier judetean il acuza ca a furat lemnele celor care locuiesc in blocurile sociale. Interesant este si faptul ca acest drept la replica ne-a parvenit cu cateva zeci de minute inainte ca IPJ Maramures sa transmita oficial detalii despre acest caz.

Noi il publicam desi nimeni nu ne poate obliga sa facem acest lucru. Probabil city-managerul ar trebuit sa se adreseze celui care a postat pe pagina de socializare si sa ii ceara un drept la replica. In fine, lasam la o parte aceste amanunte si il intrebam public pe dl city manager: a achitat din propriul buzunar factura pentru masa lemnoasa confiscata de politie? De ce a ajuns masa lemnoasa sa fie depozitata pe terenul domniei sale desi avizul de insotire al marfii era pentru Primaria Viseu de Sus? De ce au fost doua avize de insotire a marturii pentru cantitatea respectiva? Este dansul vizat in dosarul intocmit in baza articolului 322 cod penal?

Ce spune citymanagerul Grigore Ciolpan

"Subsemnatul Ciolpan Grigore, domiciliat in Viseu de Sus... administrator public al orasului Viseu de Sus, avant in vedere articolul publicat in data de 1 decembrie 2020 pe site-ul www.baiamare24.ro, in vederea unei corecte informari a publicului, tinand cont de prevederile legale, solicit publicarea urmatorului DREPT LA REPLICA:

In conformitate cu Normele referitoare la provenienta, circulatia si comercializarea materialelor lemnoase, la regimul spatiilor de depozitare a materialelor lemnoase si al instalatiilor de prelucrat lemn rotund, precum si cele privind provenienta si circulatia materialelor lemnoase destinate consumului propriu al proprietarului si unele masuri de aplicare a prevederilor Regulamentului (UE) nr. 995/2010 al Parlamentului European si al Consiliului din 20 octombrie 2010 de stabilire a obligatiilor care revin operatorilor care introduc pe piata lemn si produse din lemn, am achizitionat cantitatea de 10 mc lemn de foc de la societatea Faraon Forest SRL, achitand suma de 3.927 lei, potrivit chitantei nr. 25/01.12.2020 avand avizul de insotire secundar nr. 6046465/01.12.2020.

Astfel, tot materialul aparut pe site-ul dumneavoastra este fals si denigrator.

Consider ca atat titlul materialului de presa la adresa caruia solicit publicarea dreptului la replica, cat si informatiile prezentate in cuprinsul acestuia sunt tendentioase, nedocumentate si de natura a induce in eroare cititorii, fiind doar modalitatea unor partide de a-si face campanie electorala - stim exact cine, in aceeasi maniera cunoscuta in zona.

Intrucat exercit o functie publica, fiind o persoana publica - fost viceprimar al orasului Viseu de Sus, ma voi adresa instantelor de judecata impotriva acestor persoane care incearca sa calce in picioare imaginea si cariera mea, solicitand daune morale pentru tot prejudiciul de imagine creat".

Grigore Ciolpan

CITESTE SI

Articolul Drept la replica pentru ca am preluat o postare de pe facebook. IPJ Maramures: fals in acte sub semnatura privata (VIDEO) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Material lemnos confiscat in Viseu de Sus
Citeste
Gabriel Zetea (PSD): "Peste 2000 de asistenti personali ai persoanelor cu handicap grav din Maramures sunt umiliti de Guvernul PNL"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.