Drept la replica. Mircea Cirt: Ma intreb ce subiect serios de campanie ar fi gasit adversarii mei politici daca n-ar fi fost Covid-ul?

Am vazut azi, 24.09.20, in presa aservita primarului informatia legata de imbolnavirea cu Covid a socrilor mei.

In aceasta perioada, pe langa socrii mei, s-au imbolnavit de Covid-19 zeci de mii de persoane din tara, dar numele lor n-a fost facut public. In Maramures au fost peste 1800 de persoane infectate cu Covid. Asa cum n-am intrat in contact cu ei in aceasta campanie, tot asa n-am intrat nici cu socrii mei, nici cu sefi ai unor institutii deconcentrate si de "protectie" din judet, membri ai coalitiei folosita ca masca pentru actualul PSD. Si pentru care virusul nu a avut mila la o recenta intrunire la care au participat multi lideri social-democrati. Despre care s-a pastrat legala discretie si care au continuat a se intalni cu alegatorii, fara a fi prezentat vreo dovada ca nu s-au infectat cu covid. Si care se vor duce si la vot. Astfel, le urez sanatate si unora si celorlalti!

Ma intreb inca un lucru: cum este posibil sa apara in presa informatii despre afectiunile unor pacienti fara acordul lor?
Cine a dat informatiile? Daca e medic sau angajat al Directiei de Sanatate Publica si-a incalcat grav obligatia de a pastra secretul profesional.

Daca face parte din Grupul de Comunicare Strategica, de asemenea.

Ce ziceti, iesim duminica la vot si incepem o fila noua, curata, a Baii Mari?

Mircea Cirt – Candidatul Partidului National Liberal la Primaria Municipiului Baia Mare

ALERTA meteo. COD PORTOCALIU de vijelii puternice in Maramures
Citeste
Vremea exacta in Maramures, sambata, 26 septembrie
Citeste
Articol preluat de pe emm.ro. Citeste tot articolul aici.