Drama unui baimarean a carui sotie si copil de 8 ani au murit in timpul furtunii devastatoare din Halkidiki

CICLON GRECIA  Doi romani au decedat miercuri seara in timpul furtunii devastatoare abatute asupra prefecturii Haikidiki din Grecia. Este vorba despre o femeie si copilul acesteia in varsta de 8 ani. Tatal copilului a fost si el ranit in timpul furtunii, reusind insa sa supravietuiasca.

Locuind deja de mai multi ani in Cluj, Marius este originar din Baia Mare. Acesta s-a mutat in urma cu ceva timp in marele oras transilvanean unde a cunoscut-o pe Oana , femeia alaturi de care a intemeiat o familie. Impliniti si avand un baietel care deja implinise varsta de 8 ani, acestia se aflau in Grecia in concediu la momentul producerii tragediei.

Moartea familiei lui Marius a fost una extrem de violenta. Tavanul localului in care de adapostisera de ciclonul violent s-a prabusit pur si simplu peste ei, nemaiavand nici o sansa de scapare.

Ministerul Afacerilor externe a confirmat faptul ca doi romani au decedat in timpul furtunii din Halkidiki, mentionand ca sunt singurele victime de cetatenie romana. De asemenea, ministerul a precizat ca reprezentantii Consulatului General sunt in legatura cu membrii familiei celor doua persoane decedate in furtuna si acorda asistenta consulara in vederea indeplinirii formalitatilor privind repatrierea trupurilor neinsufletite si eliberarea documentelor necesare si a certificatelor de deces, repatrierea urmand a avea loc la inceputul saptamanoi viitoare.

ActualMM

Un japonez a adormit si a ajuns cu masina in sant
Citeste
Unde vor fi amplasate aparatele radar duminica, 14 iulie, pe drumurile din Maramures
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.