Drama soferului urmarit si prins cu focuri de arma de politie

Revenim cu informatii noi despre persoanele implicate in cazul extrem de grav produs astazi in Maramures. Cititorii nostri ne-au furnizat detalii si informatii in exclusivitate despre cine sunt cele doua persoane: soferul si pasagerul din dreapta.

Conform acestora " tanarul sofer nu este la prima intalnire cu politia. Pacat pentru parinti. Sunt niste oameni deosebiti. Din pacate cartierul Sasar este plin de drogati si nu face nimeni nimic. Asa a cazut si acest copil in plasa lor.

Parintii copilului sunt cadre in invatamant se lupta de mult sa opreasca ceea ce se intampla in cartier dar autoritatile il ignora. Si asa un copil olimpic la matematica s-a distrus si pe el si familia. Aceasta poveste ar trebui relatata in stire nu sa se arunce cu mizerii. Fiecare avem copii si ni se poate intampla. Ma puteti suna dvs pentru ca nu vreau interpretari si nici stiri false de la alti jurnalisti fara suparare. Vreau o stire corecta facuta de un profesionist de aceea v-am scris".

Conform cititorului nostru familia tanarului a facut tot posibilul sa il scape din ghearele drogurilor. L-ar fi internat la un centru de dezintoxicare din Cluj, de unde s-a intors "curat". A facut scoala de soferi, si-a luat permisul iar familia il lasa sa circule cu masina. Astazi se pare ca mama acestuia ar fi banuit ca ar fi intrat din nou in anturajul respectiv si de aceea a alertat politia, cand nu s-a intors cu masina.

"Din pacate in cartierul Sasar este plin de tineri care consuma droguri. Toata lumea stie si nimeni nu ridica un deget sa stopeze fenomenul. Candva cartierul Sasar era unul foarte linistit. Acum insa, e plin de tineri euforici sub efectul substantelor. Sper ca macar acum cineva sa faca un bine si sa incerce sa ajute, sa rezolve problema" a scris cititorul nostru. Sa mai spunem doar ca tanarul sofer este elev in clasa a XII-a la un prestigios liceu din Baia Mare.

Ce cealalta parte, pasagerul din dreapta ar fi tot un tanar care nu de mult ar fi fost liberat din Penitenciar. "Il cunosc, nu de mult a iesit din inchisoare. Este consumator. Chiar la inceputul saptamanii l-am vazut la donand sange" ne-a scris un alt cititor.

CITESTE SI:

Leclerc, pole position la Monza in fata lui Hamilton si Bottas
Citeste
Momentul in care un jandarm ii bate pe cei doi baimareni fugari, desi sunt la pamant ti incatutati
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.