Dr. Margareta Pirvanoiu, sefa sectiei de neonatologie, este noul director medical al spitalului

NOUTATI LA SPITALUL JUDETEAN  Incepand de luni, 13 mai 2019, Spitalul Judetean de Urgenta "Dr. Constantin Opris" Baia Mare are un nou director medical interimar. Este vorba despre dr. Margareta Pirvanoiu, medicul care coordoneaza sectia de Neonatologie a spitalului, de peste 4 ani.

Absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie din Bucuresti, medic primar pediatru cu masterat in Terapie Intensiva Neonatala, competenta in ecocardiografie si management sanitar, dr. Margareta Pirvanoiu isi preia noile atributii increzatoare in echipa medicala a spitalului.

"Sunt un om de echipa, pentru care colaborarea si comunicarea reprezinta o prioritate. In spitalul nostru lucreaza profesionisti si am convingerea ca vom reusi sa actionam pentru buna desfasurare a activitatii medicale, atat in beneficiul cadrelor, cat si a pacientilor. Onestitatea, transparenta si increderea au un rol foarte important in obtinerea rezultatelor favorabile", a declarat noul director medical interimar.

Executivul Spitalului ii ureaza mult succes in noua functie, iar domnului dr. Prie Andrei, cel care a fost, pana in prezent, director medical interimar, ii multumeste pentru intreaga colaborare.

"O felicit pe doamna dr. Margareta Pirvanoiu. Este un medic cu o experienta de peste 20 de ani in sistemul medical, cunoscuta pentru rezultatele exceptionale intreprinse in activitatea de specialitate si in dezvoltarea unor proiecte dedicate copiilor, in special a celor care au necesitat terapie intensiva. Doresc sa ii multumesc si domnului dr. Prie Andrei pentru implicarea in asigurarea unei conduceri eficiente", a declarat dr. Pop Vasile-Ioan, manager interimar al Judetean de Urgenta "Dr. Constantin Opris" Baia Mare.

 

Informatii furnizate de Spitalul Judetean de Urgenta "Dr. Constantin Opris" Baia Mare

O persoana a ramas incarcerata
Citeste
Furnizarea apei, sistata temporar pe o strada din Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.