Doua victime incarcerate, una decedata

Un grav accident de circulatie s-a produs in urma cu putin timp pe drumul national 1 C Baia Mare – Satu Mare, pe raza localitatii Cicarlau.

Din primele informatii se pare ca in urma accidentului in care a fost implicat un singur autoturism doua persoane au ramas incarcerate, una dintre acestea fiind in stop cardio-respirator aplicandu-se manevrele de resuscitare.

La fata locului actioneaza doua echipaje SMURD, un echipaj al Ambulantei, pompierii de la descarcerare.

Traficul rutier este blocat.

ACTUALIZARE 1

Echipajul medical sosit la fata locului a declarat decesul persoanei de la volan deoarece aceasta suferise leziuni incompatibile cu viata. Cea de-a doua victima a fost transportata la UPU SMURD a Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare.

ACTUALIZARE 2

Conform unui participant la trafic se pare ca soferul autoturismului VW ar fi adormit la volan, a patruns pe contrasens si s-a izbit direct de un copac din stanga directiei de mers. Acesta sustine ca la fata locului nu se vad urme de franare.

ACTUALIZARE 3 – IPJ Maramures

In legatura cu accidentul de circulatie mortal produs pe D.N.1C, pe raza localitatii Cicarlau, echipa de cercetare se afla la fata locului si desfasoara verificari. Primele informatii au relevat ca o femeie de 37 de ani, care conducea un autoturism, a pierdut controlul directiei de mers, a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune cu un copac. In urma impactului, conducatoare auto a decedat, iar un pasager a fost ranit. Cercetarile continua.

Credit foto – Mihai Sergiu, pentru baiamare24.ro

Anamaria pop a decedat in tragedia de la cicarlau
Citeste
Imagini exclusive cu accidentul de pe DN 1C
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.