Doua tinere accidentate pe o trecerea pentru pietoni din viseu de sus

Un accident de circulatie s-a petrecut ieri in jurul orei 19.00 pe raza orasului maramuresean Viseu de Sus.

Din primele informatii furnizate de un cititor baiamare24.ro a reiesit faptul ca soferul unui autoturism nu a acordat prioritate de trecere la doua tinere care s-au angajat in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni, marcata si semnalizata corespunzator.

In urma impactului, una dintre tinere a fost transportata la spital de un echipaj medical. Cea de-a doua tanara a refuzat transportul la unitatea spitaliceasca.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz, urmand sa dispuna masuri.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

" Aseara, in jurul orei 19.00, politistii au intervenit la un accident de circulatie produs pe raza orasului Viseu de Sus. Un barbat de 41 se ani, care conducea un autoturism, a surprins si accidentat doua minore, care traversau strada regulamentar, pe trecerea pentru pietoni marcata si semnalizata corespunzator. Una dintre victime a fost transportata la spital unde a beneficiat de ingrijiri medicale, fara a necesita internarea, iar cealalta a refuzat transportul la spital. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, nu se afla sub influenta alcoolului. Cercetarile continua" au transmis reprezentantii IPJ Maramures.

AVERTISMENT: IMAGINILE VIDEO VA POT AFECTA EMOTIONAL

Grigore Lese a concertat cu si pentru copiii din Remecioara
Citeste
Singurii care rezolva problema mistretilor din Maramures sunt cei care au creat-o
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.