Doua spatii de joaca amenajate la gradinite din Baia Mare in baza unui parteneriat romano

ASA DA!  "Orice investitie in comunitate este de salutat, mai ales atunci cand beneficiari sunt copiii", considera Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare. Acesta a anuntat la inceputul saptamanii o investitie pentru copiii de la doua gradnite din Baia Mare, nr. 30 si Otilia Cazimir, care vor avea doua noi spatii de joaca. Asta, multumita unui parteneriat dintre Municipiul Baia Mare si Uniunea Cadrelor Didactice Maghiare din Romania .

In baza parteneriatului, UCDMR, cu finantarea guvernului ungar, doteaza doua spatii de joaca de la cele doua gradinite mai sus mentionate, iar municipalitatea va investi in amenajarea suprafetei cauciucate, pusa pentru a garanta siguranta copiilor.

"In baza unui parteneriat dintre Municipiul Baia Mare si Uniunea Cadrelor Didactice Maghiare din Romania , cu finantare de la guvernul ungar, amenajam doua locuri de joaca la gradinite unde sunt si grupe de predare in limba maghiara. Uniunea ofera aparatele de joaca, dotarea acestor doua spatii, iar noi, municipalitatea, vom veni cu o investitie in plus care va garanta siguranta celor mici. Vom amenaja cele doua spatii cu suprafata cauciucata, la fel cum am procedat la alte locuri de joaca din orasul nostru.  Am avut bucuria sa ne vedem ieri, 18 martie, cu cei care sustin acest proiect: domnul Burus – Siklodi Botond, presedintele UCDMR; domnul Apjok Norbert, deputat UDMR; doamna Noemi Vida, viceprimarul municipiului Baia Mare, doamna Inspector prof. Edith Lapsanszki, conducerea gradinitelor nr. 30, respectiv Otilia Cazemir, parinti si bunici. Evident, onoarea de a taia panglica le-a revenit copiilor care se vor bucura in final de aceasta investitie", arata Catalin Chereches intr-o postare publica pe reteaua de socializare Facebook.
Sursa: Facebook/ Catalin Chereches https://www.facebook.com/catalin.chereches

Victorie in Ungaria pentru Sport Team Baia Mare impotriva celor de la Nyirgyulaj
Citeste
Angajata primariei Baia Mare s-a stins azi-noapte la spital
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.