Doua masini si un TIR au ajuns in sant iar o autospeciala de politie a fost facuta zob

SIRUL ACCIDENTELOR CONTINUA   Poleiul si zapada depusa pe drumurile din judet dau in continuare batai de cap unora dintre soferi. De aseara, accidentele se tin lant in Maramures.

Inca de dimineata, un sofer si-a facut masina praf pe DN 18, la iesirea din Borsa spre Moisei. Conducatorul auto nu a adaptat viteza la conditiile de drum si, din nefericire, s-a trezit cu masina rasturnata pe plafon in santul de pe marginea drumului.

Soferul unui TIR care circula dinspre localitatea Recea spre Baia Mare a pierdut controlul volanului si a iesit cu mastodontul de pe carosabil, intrand in santul de pe marginea drumului. Circulatia s-a desfasurat ingreunat in zona pana la repunerea autotrenului pe drum.

Un alt eveniment rutier s-a produs in zona Doua Veverite. Un autoturism marca Volkswagen Polo a ajuns in santul de pe marginea drumului dupa ce a derapat.

Din pacate, nici politistii maramureseni nu au scapat de "furia" ninsorii. Un cetatean italian care isi conducea autoturismul pe DJ 186, pe raza localitatii Barsana, a pierdut controlul volanului intr-o curba deosebit de periculoasa si a intrat pe contrasens acrosand o autospeciala a politiei care circula regulamentar.

Nici o persoana nu a fost ranita in evenimentele rutiere prezentate mai sus.

ActualMM

 

Credit foto: Facebook/ Stefan Nemes, Razvan Oiegas, VasileDale.ro

Efectele gerului: Trei oameni au murit pana acum din cauza frigului
Citeste
Sorina Pintea anunta controale in toate maternitatile din tara. Data la care acestea vor incepe
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.