Doua masini s-au facut praf. Politia si pompierii SMURD intervin

Adaugat in categoria 112
doua-masini-s-au-facut-praf-politia-si-pompierii-smurd-intervin.jpg doua-masini-s-au-facut-praf-politia-si-pompierii-smurd-intervin-1.jpg doua-masini-s-au-facut-praf-politia-si-pompierii-smurd-intervin-2.jpg doua-masini-s-au-facut-praf-politia-si-pompierii-smurd-intervin-3.jpg doua-masini-s-au-facut-praf-politia-si-pompierii-smurd-intervin-4.jpg doua-masini-s-au-facut-praf-politia-si-pompierii-smurd-intervin-5.jpg doua-masini-s-au-facut-praf-politia-si-pompierii-smurd-intervin-6.jpg

ACCIDENT IN GROSI Un accident rutier a avut loc in dimineata zilei de 8 decembrie, in jurul orei 9:00, pe raza localitatii Grosi. Potrivit primelor informatii, in accident au fost implicate doua autoturisme marca Ford, respectiv Suzuki. In urma impactului violent, unul dintre autoturisme a ramas efectiv fara o roata.

Politistii si pompierii SMURD au intervenit imediat la fata locului. Traficul se desfasoara ingreunat in zona. Momentan nu se cunosc informatii cu privire la posibile victime.

Actualizare:

Potrivit informatiilor oficiale oferite de politistii maramureseni, accidentul s-a petrecut pe fondul nerespectarii distantei de siguranta de catre unul dintre soferi. Nici o persoana implicata in accident nu a necesitat ingrijiri medicale.

ActualMM

Foto: Adi Micle

o-masina-a-cazut-in-raul-sasar-in-baia-mare.jpg o-masina-a-cazut-in-raul-firiza-in-baia-mare.jpg
O masina a cazut in raul Firiza, in Baia Mare
Citeste
Primul model Dacia electric ar putea fi lansat in 2021
Citeste