Doua masini dintr-o coloana oficiala, implicate intr-un accident rutier la buciumi

In cursul zilei de vineri, ambasadorul R.P. Chineze in Romania, doamna Jiang YU, se afla in judetul Maramures pentru a participa la o intalnire cu mediul de afaceri in perspectiva unor viitoare angajamente.

Intalnirea ambasadoarei chineze se concentreaza pe derularea de proiecte comune, dezvoltarea unor activitati economice durabile, crearea unui mediu care faciliteaza incheierea de parteneriate echitabile si evidentierea oportunitatilor investitionale pentru judetul Maramures.

Din nefericire, vizita sa a avut si un moment neplacut, doua dintre masinile care faceau parte din coloana oficiala care se indrepta din Cluj Napoca spre Baia Mare au fost implicate intr-un accident rutier in Buciumi.

Un sofer neatent a pierdut controlul volanului, acrosand doua masini din coloana oficiala.

Actualizare – IPJ Maramures

"Din primele verificari s-a constatat ca soferul unei autoutilitare, in varsta de 43 de ani, din Buciumi, a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens, unde a acrosat doua autoturisme care circulau din sens opus in coloana oficiala. Soferii implicati au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero in toate cazurile. Cercetarile in acest caz continua", a aratat Florina Metes, purtator de cuvant IPJ Maramures.

Produse de peste 10
Citeste
Intarziere de trei ore la un tren de pe ruta baia mare – bucuresti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.