Doua masini au ajuns in afara partii carosabile dupa ce s-au ciocnit

In continuare se circula greoi pe drumurile din Maramures, datorita poleiului depus pe sosele. De altfel in judet este in vigoare un Cod galben de precipitatii mixte care local favorizeaza depunerea de polei.

Din aceasta cauza deja a avut loc un accident rutier, doua masini izbindu-se si ajungan in afara partii carosabile .

Carosabilul este umed pe sectoarele de drumuri nationale din judet. Au cazut precipitatii mixte, care au favorizat formarea poleiului, datorita temperaturilor negative, pe DN18, coborarea spre localitatea Mara.

Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu 18 utilaje si doua UNIMOG pe DN1C, E58, DN18 , DN19, DN17C, DN18B, centura de ocolire a municipiului Baia Mare.

S-au raspandit 142 tone de material antiderapant. Pe sectoarele de drumuri judetene au fost sectoare de drum cu polei depus pe partea carosabila in zona de munte. Carosabil curat si umed. Angajatii societatii care administreaza sectoarele de drumuri judetene au actionat cu 22 utilaje si au imprastiat 100 tone material antiderapant. Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna. Nu avem semnalate pana la aceasta ora evenimente in trafic, din cauza conditiilor meteorologice.

Valori ale temperaturii aerului: -7 grade la Targu Lapus, ,- 6 grade in Pasul Gutai, -5 grade in Baia Mare, Cavnic, Baia Sprie, Seini, Somcuta Mare si in Pasul Prislop, -3 grade la Viseu de Sus, -4 grade la Ocna Sugatag, -2 grade la Sighetu Marmatiei, Borsa, 1 grad la Vf. Iezer. Cer acoperit, vizibilitatea in trafic este buna. Vant linistit, ninge in zona montana inalta. Fulguieste la Borsa.

Microbuz cu copii, implicat intr-un accident rutier. Sapte copii au ajuns la spital
Citeste
Prins de doua ori la volan fara permis anul asta, un barbat din oras a fost arestat
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.