Doua liceene s-au luat la pumni in parcul Mara din oras

VIDEO: BATAIE IN BAIA MARE   Caz deosebit de grav in Baia Mare. Miercuri, 27 noiembrie, in pauza mare , doua adolescente au lasat vorba buna la o parte si s-au luat la bataie in vazul tuturor.

S-ar parea ca totul ar fi pornit din cauza unui baiat. Una dintre adolescente a luat-o la rost pe cealalta, dupa care conflictul a escaladat. Cearta a fost atat de mare, incat una dintre ele s-a prabusit pe asfalt.

Conflictul a continuat in vazul colegilor, unii dintre ei incurajand scandalul. Abia cand una dintre fete nu s-a mai putut apara au intervenit alti elevi, in cele din urma reusind sa le desparta.

Conform informatiilor noastre, elevele ar proveni de la liceele din apropiere, respectiv Colegiul Economic Nicolae Titulescu si Colegiul Tehnic Anghel Saligny. Imaginile sunt socante si nu au nevoie de comentarii.

Pana in prezent, nu a fost depusa nicio sesizare la politie, insa exista un termen legal de 30 de zile in care se poate reclama agresiunea. Asteptam punctul de vedere al Inspectoratului Scolar Judetean, care a fost sesizat cu privire la incident.

Crina Buda, directorul Colegiului Economic Nicolae Titulescu, a declarat ca una din cele trei fete implicate este eleva a liceului, in clasa a noua, la profesionala. Ca urmare, directiunea a luat legatura cu parintii si diriginta. Adolescenta a declarat ca a avut o altercatie cu doua eleve de la Saligny, moment in care conflictul verbal a degenerat in bataie in toata regula. Joi dimineata va avea loc o intalnire cu adolescenta si parintii ei. Ea va primi cu siguranta mustrare scrisa pentru ca a parasit incinta liceului in timpul cursurilor .

Sursa info si video: VasileDale.ro

Doua adolescente si-au impartit pumni si picioare in parcul mara din baia mare, in vazul colegilor
Citeste
Femei ranite, dupa o coliziune intre doua masini, din cauza nesemnalizarii directiei de mers
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.