Doua fete s-au luat la bataie in parcul mara din baia mare

Un cititor al site-ului vasiledale.ro a trimis imagini video socante inregistrate ieri, in jurul orei 13.00, in Parcul Mara din Baia Mare.

Conform acestuia, doua eleve, in jur de 14-15 ani, s-au luat la bataie, sub privirile mai multor colegi, aflati si ei in parc.

Nu se stie inca din ce cauza cele doua s-au incaierat, cert este ca pe imagini se vede clar ca la un moment dat unul dintre colegi intervine si le desparte.

Mai mult, pe finalul inregistrarii video agresoarea merge la victima, sa vada daca este in regula.

Actualizare

In incident au fost implicate o eleva de clasa a IX-a in cadrul unui liceu baimarean si o alta tanara care nu frecventeaza nicio forma de scolarizare. Pe fir au intrat si cadrele didactice, care au aflat despre altercatie. In cele din urma, una dintre protagoniste a fost identificata.

"Eleva de clasa a IX-a a absentat toata saptamana. Totodata, ea a acumulat absente si pe parcursul semestrului trecut, motiv pentru care i s-a scazut nota la purtare. Cadrele didactice fac eforturi sa tina elevii la cursuri, insa, sunt si astfel de situatii…", a declarat Adriana Mester, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Maramures.

 

 

 

Traficant de droguri, prins la sighetu marmatiei, in curtea anaf
Citeste
Un barbat si-a injunghiat fosta partenera de viata
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.