Doua eleve maramuresene, filmate in timp ce se bat sub privirile ingrozite ale profesoarei

DEZLANTUITE IN CLASA  Imagini violente susprinse intr-o sala de clasa din Liceul Borsa. Doua eleve au fost filmate de catre un coleg de clasa in timp ce se bat sub privirile disperate ale unei profesoare, chiar in timpul orei.

Totul a inceput, potrivit VasileDale.ro, dupa ce una dintre eleve i-a adresat injurii celeilalte. De aici si pana la violenta a fost doar o problema de timp. Mai exact, una dintre elevele de clasa a X-a, in varsta de 16 ani, i-a agresat unei colege injurii, astfel ca cea din urma a recurs imediat la violenta.

Profesoara prezenta in clasa a fost, evident, pusa in dificultate de situatie. In filmare se aude cum femeia repeta "Ce-i cu voi, mai? Ce-i cu voi?".

"In urma vizionarii imaginilor postate pe o retea de socializare, politistii din Borsa s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infractiunii de lovire sau alte violente si cerceteaza doua tinere din oras banuite de comiterea faptei", arata reprezentantii Politiei.

"In urma informatiei aparute in mediul on-line, astazi, 24.02.2020, ora 9:59, Inspectoratul Scolar Judetean Maramures a luat legatura directorul Liceului Borsa, cerandu-i o informare oficiala cu privire la incidentul petrecut vineri, 22.02.2020 si totodata a constituit o comisie de inspectori scolari care cerceteaza aspectele referitoare la acest caz. ​La finalizarea anchetei desfasurate de inspectorii scolari, va vom transmite mai multe date", se arata in comunicatul transmis de Biroul de presa al Inspectoratului Scolar Judetean Maramures.

Conform unor surse, se pare ca directorul unitatii de invatamant ar urma sa-i sanctioneze pe toti elevii prezenti in sala de clasa, ca urmare a publicarii imaginilor si a informatiilor in mass-media.

Sursa: VasileDale.ro

Elevi si profesori de la colegiul M. Eminescu din Baia Mare si alti cativa zeci de maramureseni, plasati in carantina
Citeste
Accident rutier cu o victima incarcerata, intre Lapus si Strambu Baiut
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.