Doua BMW-uri s-au facut praf aseara in Lapusel

ZAPADA CU… GHINION   Accidentele rutiere s-au tinut lant aseara in judetul Maramures. In mai putin de o ora, mai multe masini au fost accidentate in municipiul Baia Mare. Cauza accidentelor: neatentia la volan. Urmarile: nervi intinsi la maxim, masini avariate si trafic ingreunat.

Traficul a fost ingreunat aseara si pe Drumul National 1C, tot din cauza unor accidente rutiere. De aceasta data protagonistii au fost proprietarii unor autoturisme marca BMW. Accidentele au avut loc la o distanta relativ mica de timp si s-au produs aproximativ in acelasi mod: soferii au pierdut controlul volanului si au iesit de pe carosabil.

In primul accident, soferul unui autoturism marca BMW a iesit de pe carosabil si a intrat cu masina in santul de pe marginea drumului, oprindu-se apoi intr-un podet de beton.

La putin timp dupa, soferul unui SUV marca BMW a pierdut controlul volanului in apropiere de biserica ortodoxa din localitate, a iesit de pe carosabil si s-a lovit de un stalp de beton fiind deviat apoi intr-un gard pe care l-a distrus.

In ambele cazuri, soferii au scapat fara a fi raniti.

 

ActualMM

Sursa foto: VasileDale.ro

 

Baia Mare paseste cu dreptul in 2019. Sapte milioane de euro in conturile Primariei Baia Mare
Citeste
Rugby. Cinci jucatori de la CSM Stiinta Baia Mare au fost convocati la echipa nationala
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.