Doua autoturisme cautate de autoritatile din franta si italia, descoperite in ptf petea

Politistii de frontiera satmareni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au descoperit si indisponibilizat doua autoturisme cautate de catre autoritatile din Franta si Italia, a caror valoare se ridica la suma de 151.000 lei.

Vineri, 24 ianuarie a.c., in jurul orei 10.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judetul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, un cetatean roman, in varsta de 39 de ani, domiciliat in judetul Maramures.

Acesta conducea un autoturism marca Mercedes A 180 pe care erau aplicate placute cu numar de inmatriculare specific Frantei.

Cu ocazia controlului, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare in urma carora au constatat faptul ca autoturismul figureaza ca fiind ,,bun cautat pentru confiscare", alerta introdusa de autoritatile din Franta, in data de 3 ianuarie 2020.

Dupa cateva ore, politistii de frontiera din cadrul aceluiasi punct de trecere a frontierei au mai identificat un alt autoturism cu alerta, un Ford Tranzit, inmatriculat in Italia, condus de catre un alt cetatean roman, in varsta de 39 de ani, din judetul Satu Mare.

In urma unor verificari in bazele de date, autoturismul marca Ford Tranzit figureaza ca fiind ,,bun cautat pentru confiscare", alerta introdusa de autoritatile din Italia, in data de 23 ianuarie 2020.

Cele doua autoturisme, in valoare de 80.000 de lei, respectiv 71.000 lei, au fost indisponibilizate la sediul institutiei, iar in ambele cazuri, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale ce se impun.

Comenteaza cu Facebook

Un camion incarcat cu pietre s-a rasturnat pe dn18
Citeste
"Libertate, egalitate, paternitate": Toti copiii au un tata. Sute de mii de francezi cer oprirea legii reproducerii asistate pentru lesbiene
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.