Dosare penale pentru un barbat din borsa si unul din remetea chioarului pentru infractiuni rutiere

Politistii atrag atentia cu privire la consumul de alcool, multe dintre tragediile de pe drumurile publice producandu-se pe fondul consumului de alcool. In cazul in care alegeti sa consumati alcool, nu urcati la volanul autoturismului!

In timp ce actionau pentru supravegherea traficului rutier si prevenirea accidentelor de circulatie pe raza judetului, politistii au depistat doi maramureseni care si-au pus atat propria viata in pericol cat si pe a pasagerilor pe care ii transportau sau pe a altor participanti la trafic.

Un barbat in varsta de 48 de ani, domiciliat in Borsa, a fost depistat ieri de politisti in timp ce conducea un autoturism in stare avansata de ebrietate. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentratie alcoolica de peste 0.90 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Pe raza localitatii Remetea Chioarului politistii au depistat un tanar de 17 ani, care conducea un autoturism chiar daca nu detine permis de conducere.

In ambele cazuri au fost intocmite dosare penale iar politistii continua cercetarile urmand ca la finalizarea lor sa fie dispuse masuri legale.

Cu petardele nu te joci. Recomandarile politistilor maramureseni legate de folosirea articolelor pirotehnice
Citeste
Un baimarean retinut pentru 24 de ore pentru furturi de masini
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.