Dosare penale pentru furtul unei biciclete si a unor bani dintr-o casa de marcat

Mersul pe bicicleta are multe beneficii, dar nu si atunci cand alegeti varianta pedalarii unei biciclete sustrase! Un tanar din Baia Mare s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt, la scurt timp de la reusita distrugerii lantului antifurt si sustragerii vehiculului pe doua roti.
Practic, ieri, 11 septembrie, o femeie din Baia Mare i-a sesizat pe politisti prin SNUAU 112 despre faptul ca i-a fost sustrasa bicicleta, care era asigurata cu lant antifurt, in dreptul unui imobil de pe strada Podul Viilor.

La fata locului s-a deplasat un echipaj de ordine si siguranta publica care a constatat ca bicicleta a fost sustrasa in aproximativ 20 minute, cat timp femeia si-a lasat copilul la gradinita.
La scurt timp, politistii au depistat un tanar de 21 de ani care pedala bicicleta pe strada Mihai Eminescu din municipiu. Bicicleta a fost recuperata si restituita partii vatamate, iar tanarul este cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de furt.

Condusa la sediul politiei dupa ce a sustras bani dintr-o casa de marcat

Politia a fost sesizata ieri, prin SNUAU 112, despre faptul ca o femeie a fost retinuta dupa ce a sustras o suma de bani dintr-o casa de marcat a unui magazin situat pe strada Cosmonautilor din Baia Mare.
La fata locului a fost identificata o femeie de 38 de ani, din comuna Botiz, judetul Satu Mare. Primele verificari au relevat ca o angajata a magazinului a retinut-o dupa ce ar fi sustras din casa de marcat 1 150 de lei. Satmareanca a precizat ca a inmanat banii unui barbat necunoscut. Aceasta a fost condusa la sediul politiei unde a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt.
Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale.

La volan, cu permis anulat, dar cu alcool valabil
Citeste
Amendati, sau ramasi fara permise sau ajunsi dupa gratii pentru infractiuni rutiere
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.