DoneazA Si tu – trebuie sa pregatim azi pentru ce va fi maine!

Ne unim fortele pentru ca dorim sa crestem sansele de supravietuire ale baimarenilor infectati cu COVID 19 prin achizitionarea unui ventilator mobil pentru sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean "Dr. Constantin Opris" din Baia Mare.

Cautam masti, combinezoane, botosei, dezinfectant. Toate acestea vor merge catre spitalele din Baia Mare.
Este o initiativa la care sunt convins ca vor raspunde pozitiv mediul de afaceri local, partidele politice, reprezentantii lor, cultele din municipiu cat si baimarenii.

Donatii se pot face catre Asociatia Centrul de Cercetare si Formare a Universitatii de Nord Baia Mare, cont: RO64 BTRL 0250 1205 R916 14XX, cu mentiunea: StopCOVID.

In paralel mergem mai departe cu oferirea de sprijin punctual celor aflati in dificultate cu efectuarea cumparaturilor alimentare si a medicamentelor.

Avem nevoie de solidaritate si implicare in comunitatea noastra, azi mai mult ca niciodata, fiecare donatie este mai mult decat binevenita si sper ca mediul politic, mediul de afaceri si cetatenii sa fie alaturi de noi in acest demers!

De rAsul europei – un ucrainean care facea contrabanda cu masti de protectie in romania, prins de politisti cand iesea din raul tisa
Citeste
Nelu Tataru ne asigura: "Vom mari cantitatea de medicamentul Euthyrox care va fi pusa pe piata"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.