DOLIU IN MUZICA POPULARA: Vasile Barani, unul dintre cei mai cunoscuti interpreti din Maramures, s-a stins din viata in cursul noptii trecute

Vesti triste vin astazi din lumea muzicii traditionale maramuresene. Unul dintre cei mai cunoscuti vioristi din Maramures, dar si din Romania, Vasile Barani, s-a stins din viata in cursul noptii trecute.

Se pare ca acesta se confrunta cu probleme de sanatate, insa nu intr-o forma grava, care sa ii provoace decesul. Conform informatiilo noastre acesta s-a simtit rau duminica trecuta. S-a prezentat la Spitalul din Sighetu Marmatiei, unde a ramas internat. Acolo i s-a facut testul Covid, care a iesit pozitiv. Astazi urma sa fie transferat la Spitalul suport Covid TBC din Baia Mare. Din pacate a decedat astazi la primele ore ale diminetii. Avea 62 de ani.

Familia, prietenii, apropiatii si colegii de breasla sunt socati de vestea pe care au primit-o, iar mesajele de condoleante transmise familiei, curg pe retelele de socializare:

,,Drum lin spre stele! Ai fost si vei ramane o stea a muzicii populare! Un reper al muzicii maramuresene! Un prieten care s-a grabit sa plece intr-o lume mai buna! Condoleante familiei! Ramas bun Vasile Barani!" scrie un coleg.

,,Inca o pierdere mare pentru orasul nostru si pentru toti cei care l-au cunoscut ! Un om bun si de mare valoare , a plecat sa cante in ceruri , Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Sincere condoleante familiei greu incercate!" este mesajul transmis de o cunoscuta interpreta de muzica populara din Maramures.

Odihna vesnica, Vasile Barani!

Sursa: eMM.ro.

Articolul DOLIU IN MUZICA POPULARA: Vasile Barani, unul dintre cei mai cunoscuti interpreti din Maramures, s-a stins din viata in cursul noptii trecute apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Incendiu pe Valea Rosie! Acoperisul unei case este mistuit de flacari
Citeste
Avocatul Gheorghe Piperea: ,,Obligatia purtarii mastii si in spatiile inchise, nu numai in spatiile deschise, nu mai are sanctiune contraventionala, ramane o simpla recomandare"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.