DOLIU IN FOTBAL: Ioan Condruc, capitanul Generatiei Mateianu, s-a stins din viata la 69 de ani

Vestea trecerii in nefiinta a mareului Ioan Condruc a cazut ca un traznet in randul celor care au trait vremurile de aur ale fotbalului baimarean cand gasca nebuna de la Baia Mare facea ravagii in Divizia A si pe continentul european. Antrenata de Viorel Mateianu, FC Baia Mare a practicat cel mai modern fotbal vazut in anii 70-80, iar despre povestea Generatiei Mateianu s-a tot scris.

Astazi capitanul tinerilor nebuni si frumosi, Ioan Condruc s-a stins din viata la 69 de ani! A fost cel mai complet libero din tara, un capitan adevarat, care a stiut sa controleze un vestiar tinar si nelinistit. Rapus de o boala nemiloasa, ma intalneam cu Ion aproape de casa lui, cand mai schimbam impresii despre fotbalul baimarean Nu-i placeau jumatatile de masura si suferea cu patima cand vorbeam despre situatia fotbalului baimarean!

Ramanem cu amintirea vie a vremurilor cand purta banderola de capitan pe bratul stang, al unei echipe frumoase, nascute parca sa faca istorie! EL, purtatorul tricoului cu numarul 3....

Ramas bun, Ioane!!!

Sursa baiamaresport.ro

Sursa foto: pagina de facebook FC Baia Mare

Articolul DOLIU IN FOTBAL: Ioan Condruc, capitanul Generatiei Mateianu, s-a stins din viata la 69 de ani apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Sedinta la Guvern: se prelungeste starea de alerta
Citeste
O mie de germani testati pozitiv la COVID-19, informati cu o saptamana intarziere
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.