Doi ucraineni prinsi cu peste 12

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului PF Sarasau au depistat doi cetateni ucraineni care transportau cu un autoturism 12.000 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana.

In data de 8 iulie 2019, in jurul orei 18.00, un echipaj mobil al politiei de frontiera de la Sectorul Politiei de Frontiera Sarasau, aflandu-se pe timpul indeplinirii atributiilor de serviciu, a oprit pentru control, pe raza localitatii de frontiera Sapanta, jud. Maramures, un autoturism marca Volkswagen Transporter, cu numar de inmatriculare specific Romaniei.

In masina se aflau doi cetateni ucraineni, in varsta de 22, respectiv 23 de ani.

Din primele verificari, in autoturism au fost descoperite mai multe colete cu tigari fapt pentru care cele doua persoane si masina au fost duse la sediul sectorului, in vederea continuarii cercetarilor.

In urma inventarierii tigarilor a rezultat cantitatea de 12.000 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 140.400 de lei, cantitate care a fost ridicata in vederea confiscarii.

Autoturismul marca Volkswagen a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor, iar pe timpul verificarilor s-a constatat ca numarul de inmatriculare aplicat pe acesta apartine un alt autoturism.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, respectiv de punere in circulatie un autoturism cu numere false de inmatriculare, la finalizare urmand a se lua toate masurile legale ce se impun.

Dezvaluiri. USR-PLUS a transferat consilieri de la PSD
Citeste
Cum s-a ales un individ cu cinci dosare penale in doar trei zile
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.