Doi tineri, unul din baia mare, au furat covoarele dintr-o gospodarie din jibou

Am trait sa o vedem si pe asta. Doi tineri din Baia Mare, respectiv Jibou au furat nu mai putin de sase covoare dintr-un imobil din orasul Jibou.

Corespondentii nostri de la Stiri din Salaj, ne-au transmis faptul ca ieri, 30 ianuarie, in jurul orei 10.25, jandarmii din cadrul Plutonului Jibou au fost sesizati cu privire la disparitia unor bunuri dintr-un imobil.

In urma verificarilor s-a stabilit faptul ca in seara zilei de marti, 29 ianuarie, in jurul orei 23.00, doua persoane au patruns prin efractie intr-un imobil privat de pe strada Tudor Vladimirescu, din localitatea Jibou, de unde au sustras un numar de 6 covoare.

Bunurile sustrase au fost recuperate in totalitate si restituite proprietarului de drept.

Pe numele faptuitorilor, un barbat de 20 de ani din municipiul Baia-Mare si o femeie de 18 ani din localitatea Jibou, au fost intocmite acte de sesizare privind savarsirea infractiunii de "furt calificat", fapta prevazuta si sanctionata de Art. 229 Cod Penal, acte ce au fost inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Jibou pentru continuarea cercetarilor.

"O patrula de jandarmi a verificat mai atent provenienta mai multor covoare detinute de doi cetateni din Jibou, stabilind ca acestea au fost ajutate "sa zboare" din posesia proprietarului, prin spargerea lacatului de la usa unui imobil privat. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate iar pe numele faptuitorilor au fost intocmite acte de sesizare privind savarsirea infractiunii de "furt calificat", se arata intr-o postare pe pagina de facebook a Jandarmeriei Salaj.

Un tanar eliberat de la centrul educativ buzias este cautat
Citeste
"Mr. Schrodinger" la Teatrul Municipal
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.