Doi tineri maramureseni, care aveau asupra lor droguri, prinsi de politistii de frontiera

Politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Maramures au depistat doi tineri din Maramures, care aveau asupra lor 10 grame de substanta vegetala, susceptibila a fi canabis.

In data de 21 martie a.c., in jurul orei 11.00, un echipaj mobil din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Maramures, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri pentru control, pe raza localitatii Sighetu Marmatiei, judetul Maramures, un autoturism marca Audi A4, inmatriculat in Romania.

Conducatorul auto a ignorat semnalele politistilor de frontiera si a continuat deplasarea in mare viteza. Imediat, colegii nostri au trecut la urmarirea masinii, iar la scurt timp soferul a abandonat autoturismul, incercand sa fuga.

Politistii de frontiera au procedat la retinerea si imobilizarea conducatorului auto si al pasagerului, la actiune participand si un echipaj din cadrul Detasamentului 4 Jandarmi Sighetu Marmatiei.

In urma verificarilor efectuate, in autoturism si asupra unuia dintre tineri, au fost descoperite 11 pachetele in care se afla o substanta vegetala de culoare verde-oliv.
Drept urmare, tinerii, in varsta de 21, respectiv 29 de ani au fost dusi la sediul Politiei de Frontiera, in vederea continuarii cercetarilor.

In urma inventarierii substantei descoperite a rezultat cantitatea de aproximativ 10 grame substanta vegetala verde-oliv, presupusa a fi canabis, cantitate care a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor.

In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic ilicit de droguri, iar dosarul a fost inaintat catre DIICOT – Biroul Teritorial Maramures, pentru competenta in solutionare.

Alerta alimentara! Un lant national de magazine retrage un produs posibil contaminat cu Salmonella
Citeste
Alerta in Maramures! Pesta porcina africana confirmata la un porc mistret gasit decedat in fondul de vanatoare Slatioara
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.