Doi soti agresivi, unul din chelinta, altul din arduzel, s-au ales cu ordine de protectie

Adaugat in categoria Important
doi-soti-agresivi-unul-din-chelinta-altul-din-arduzel-s-au-ales-cu-ordine-de-protectie.jpg

Politistii din Ulmeni au intervenit ieri, 13 august, la doua cazuri de violenta domestica. In ambele situatii agresiunile au fost generate de consumul de alcool. Unul dintre agresori a fost internat in spital.

In primul caz politistii au constatat ca, pe fondul consumului de bauturi alcoolice, un barbat din Chelinta a provocat frecvent scandal la domiciliu. Intrucat s-a constatat ca exista un risc iminent asupra vietii si integritatii sotiei sale si a celor doua fiice minore, politistii au emis un ordin de protectie provizoriu.

Tot pe fondul consumului de alcool, un barbat din Arduzel si-a agresat sotia in varsta de 32 de ani. Dupa ce au fost sesizati cu privire la agresiune, politistii au intocmit formularul de evaluare a riscului si au emis un ordin de protectie provizoriu. Intrucat barbatul a continuat sa se manifeste agresiv, a fost transportat cu ambulanta la Spitalul de Psihiatrie Sighetul-Marmatiei.Totodata politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de violenta in familie.

un-barbat-a-scapat-de-proprietara-care-l-a-prins-in-timp-ce-incerca-fure-bunuri.jpg
Un barbat a scapat de proprietara care l-a prins in timp ce incerca fure bunuri
Citeste
Accidentul mortal din Jucu. Victima este un baimarean
Citeste