Doi soti agresivi, unul din chelinta, altul din arduzel, s-au ales cu ordine de protectie

Politistii din Ulmeni au intervenit ieri, 13 august, la doua cazuri de violenta domestica. In ambele situatii agresiunile au fost generate de consumul de alcool. Unul dintre agresori a fost internat in spital.

In primul caz politistii au constatat ca, pe fondul consumului de bauturi alcoolice, un barbat din Chelinta a provocat frecvent scandal la domiciliu. Intrucat s-a constatat ca exista un risc iminent asupra vietii si integritatii sotiei sale si a celor doua fiice minore, politistii au emis un ordin de protectie provizoriu.

Tot pe fondul consumului de alcool, un barbat din Arduzel si-a agresat sotia in varsta de 32 de ani. Dupa ce au fost sesizati cu privire la agresiune, politistii au intocmit formularul de evaluare a riscului si au emis un ordin de protectie provizoriu. Intrucat barbatul a continuat sa se manifeste agresiv, a fost transportat cu ambulanta la Spitalul de Psihiatrie Sighetul-Marmatiei.Totodata politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de violenta in familie.

Un barbat a scapat de proprietara care l-a prins in timp ce incerca fure bunuri
Citeste
Accidentul mortal din Jucu. Victima este un baimarean
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.