Doi sigheteni depistati beti la volan

Politistii rutieri din Sighetu Marmatiei au depistat ieri, in trafic, doi barbati care au condus autoturisme in stare avansata de ebrietate.


In jurul orei 12.00, politistii care desfasurau activitati pe str. P-ta 1 Decembrie 1918 din municipiu, au oprit pentru control un autoturism condus de un barbat de 40 de ani din Campulung la Tisa. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testarii fiind de 0,96 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In jurul orei 20.30, politistii au fost sesizati prin SNUAU 112 despre producea unui accident pe strada Iapa. Politistii au constatat ca un sighetean de 36 de ani, aflat sub influenta alcoolului, si-a avariat autoturismul dupa ce a intrat in coliziune cu un stalp de sustinere a retelei electrice. Din fericire nicio persoana nu a fost ranita. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul testarii fiind de 0,98 mg/l alcool pur in aerul expirat. Totodata, in cadrul verificarilor politistii au constatat ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Ambii barbati au fost condusi la spital unde le-au fost prelevat mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. Au fost intocmite dosare penale si se continua cercetarile urmand ca la finalizarea lor sa fie dispuse masuri legale.

Prelungirea vacantei cu o saptamana a fost respinsa. Scoala incepe pe 9 septembrie. Calendarul anului scolar 2019-2020
Citeste
Minor fugit de acasa in urma unor discutii in contradictoriu cu parintii
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.