Doi raniti si un mort dupa impactul dintre doua masini

ACCIDENT DEZASTRUOS IN SEINI Trei persoane au fost ranite in urma unui impact deosebit de grav petrecut in urma cu cateva minute in localitatea Sabisa, langa Seini. Potrivit primelor informatii, accidentul a avut loc chiar in fata bisericii din Sabisa, pe Drumul National 1C.

In accident au fost implicate doua autoturisme.

Potrivit pompierilor maramureseni care intervin chiar in aceste momente, o persoana a ramas incarcerata. Momentan, in zona traficul este blocat. Vom reveni cu amanunte in cel mai scurt timp.

 

ACTUALIZARE:

 

Una dintre persoanele implicate in accident a fost declarata decedata. Este vorba despre persoana din autoturismul marca Renault.

 

ACTUALIZARE 2:

 

Un cititor al ActualMM.ro, prezent la locul accidentului, ne-a povestit cum s-a petrecut acesta. Potrivit acestuia, in accidentul mortal au fost implicate doua autoturisme, una dintre ele inmatriculata in Maramures, cealalta fiind din Ungaria.

"Soferul Renault-ului, cel cu numere de Maramures, a intrat pe contrasens si a lovit in plin masina cu numere de Ungaria. Politistii ne-au spus ca persoana din Renault, care a murit, a facut infarct la volan. Poate de aceea a si provocat accidentul", a declarat Vlad Santa pentru ActualMM.ro.

 

ACTUALIZARE 3:

 

"Primele verificari au relevat ca un barbat de 68 de ani, care conducea un autoturism dinspre Baia Mare spre Satu Mare, ajuns in localitatea Sabisa a pierdut controlul volanului si a patruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu un alt autoturism condus de un cetatean maghiar.

In urma impactului, la scurt timp de la producerea accidentului, barbatul care a patruns pe contrasens a decedat.

Soferul maghiar a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost zero. Barbatul decedat este transportat la morga spitalului. Cercetarile continua pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs tragedia", au dearat reprezentantii Politiei.

ActualMM

Credit foto: Gabriel Adrian Trif

Accident teribil la sAbiSa
Citeste
Contrabanda de tigari cu drona, depistata de politistii de frontiera de la Sighet
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.