Doi pacienti transportati la spitalul de boli infectioase si psihiatrie


Doua persoane de sex feminin in varsta de 56, respectiv 30 de ani, au sunat la 112 si au fost transportate cu izoleta la Spitalul de Boli Infectioase si Psihiatrie Baia Mare, avand urmatoarele simptome: febra, tuse seaca, durere in gat. Ambele persoane erau venite din Italia si se aflau in izolare la domiciliu. Au fost recoltate probe care vor fi trimise la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca, anunta CJSU Maramures.

Conform autoritatilor judetene, in cele 6 centre din judet, la aceasta ora sunt internate 17 persoane.

In alta ordine de idei, la intrarea in Baia Mare dinspre Satu Mare s-au organizat filtre, formandu-se o coloana considerabila.

Potrivit ultimelor informatii, este vorba de o coloana de 20 de masini, care au intrat azi noapte in tara pe la PTF Petea, masini din Maramures, Cluj, Republica Moldova. Conform noilor dispozitii, ar fi trebuit sa intre in izolare la Satu Mare, dar unde nu mai sunt locuri.

Astfel, masinile au fost dirijate spre centrele din Maramures. Trebuie precizat ca oamenii sunt extrem de nervosi si de nemultumiti, pentru ca nu sunt lasati sa coboare din masini.

Vremea si drumurile in 11 martie
Citeste
Toate evenimentele cu peste 100 de persoane in spatii inchise sunt interzise! Inclusiv, slujbele din biserici
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.