Doi marocani au vrut sa intre ilegal in Maramures, din Ucraina

DOSAR PENAL In data de 16 ianuarie, la nivelul Sectorului Politiei de Frontiera Vicovu de Sus – I.T.P.F. Sighetu Marmatiei s-a declansat o actiune in cooperare cu autoritatile de frontiera ucrainene, pe linia prevenirii si combaterii migratiei ilegale, in zona de responsabilitate.

Astfel, in jurul orei 22.30, colegii nostri au depistat la aproximativ 100 de metri de linia de frontiera, pe directia localitatii Vicovu de Sus, jud. Suceava, doi barbati care se deplasau spre interiorul tarii.

Persoanele in cauza nu isi justificau prezenta in zona de frontiera, fapt pentru care au fost conduse la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor. In cadrul verificarilor preliminare, politistii de frontiera au stabilit faptul ca cei doi barbati sunt cetateni din Maroc, in varsta de 20, respectiv 21 de ani.

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, iar conform procedurilor legale, cei doi cetateni din Maroc au fost predati, in baza acordului de readmisie, autoritatilor ucrainene, in vederea continuarii cercetarilor.

Informatii furnizate de ITPF Sighetu Marmatiei

Pieton baut lovit de un sofer fugar
Citeste
Fals stomatolog, prins in Baia Mare. Politia ii indeamna pe pacientii acestuia sa mearga la control
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.