Doi maramureseni prinsi cu canabis in sighetu marmatiei

Politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Maramures au depistat, pe o strada din municipiul Sighetu Marmatiei, doi barbati din judetul Maramures care aveau asupra lor 4 grame de substanta vegetala, susceptibila a fi canabis.

Ieri, 06.04.2020, in jurul orei 22.00, un echipaj mobil din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Maramures, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a observat, stationat pe o strada din Sighetu Marmatiei, un autoturism marca Volkswagen Passat inmatriculat in Romania, in care se aflau doi barbati.

Politistii de frontiera le-au solicitat documentelor in vederea stabilirii identitatii, moment in care acestia au inceput sa se comporte ciudat, fapt pentru care s-a trecut la efectuarea unui control corporal al celor doi, precum si la verificarea masinii.

In urma controlului corporal, asupra unuia dintre barbati au fost descoperite doua pachetele, invelite in staniol, ce contineau o substanta vegetala.

Ulterior a fost stabilita si identitatea celor doi barbati, la volanul autoturismului aflandu-se V.D., in varsta de 22 de ani, iar in calitatea de pasager M. I., in varsta de 45 de ani, ambii domiciliati pe raza judetului Maramures.

In urma inventarierii substantei descoperite, a rezultat cantitatea de 4 grame substanta vegetala de culoare verde-oliv, susceptibila a fi canabis, marfa care a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor si expertizarii.

In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de cultivare, producere, fabricare, experimentare, extragere, preparare, transformare, cumparare sau detinere de droguri de risc pentru consum propriu fara drept, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Maramures, urmand ca la final sa fie luate masurile legale ce se impun.

Numarul deceselor in SUA, mai mare decat cel al mortilor din sase razboaie
Citeste
Worldometers: Romania e ultima la testare in Uniunea Europeana
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.