Doi maramureseni din Rona de Sus au ajuns la spital dupa ce au incercat sa curete fosa septica. Unul dintre ei a decedat

AU AVUT NEVOIE DE POMPIERI   Interventie cel putin neobisnuita pentru pompierii Sigheteni azi-noapte, in localitatea maramureseana Rona de Sus.

Militarii au fost anuntati, in jurul orei 00:30, printr-un apel la 112, despre faptul ca doi barbati au cazut in fosa septica a unui WC improvizat in curtea unei case. Avand in vedere ca acestia nu au mai putut sa iasa afara din groapa, pompierii au fost nevoiti sa intervina.

Din fericire, cei doi barbati nu au patit nimic, ramanand doar cu o experienta… urat mirositoare.

 

Actualizare

 

Rasturnare de situatie in cazul celor doi barbati din Rona de Sus, cazuti azi-noapte in fosa septica. Potrivit informatiilor axanews.ro, se pare ca cei doi, tata si fiu, ar fi intrat in fosa pentru a o curata. Mai exact, barbatul mai in varsta, de 54 de ani, a coborat in fosa septica adanca de trei metri cu gandul de a o curata. La un moment dat, din cauza gazelor emanate, acestuia i s-a facut rau. Fiul sau in varsta de 34 de ani a coborat si el in fosa septica pentru a-si ajuta tatal.

Cand a observat ca deja trecuse prea mult timp iar cei doi nu revin la suprafata, sotia barbatului de34 de ani a sunat imediat la 112 si a alertat autoritatile.

Cei doi au fost transportati la spitalul din Sighetu Marmatiei, starea barbatului mai in varsta fiind extrem de grava. Din pacate, la scurt timp dupa ce a ajuns la spital, acesta a intrat in stop cardio-respirator. Medicii s-au chinuit o ora si jumatate sa il resusciteze, in zadar insa. Starea fiului acestuia a evoluat in bine, barbatul fiind externat in aceasta dimineata din spital.

ActualMM

Noua candidati pe un loc de titular in invatamant
Citeste
Vettel a obtinut in Canada primul pole position din acest sezon
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.