Doi maramureseni au furat un televizor de pe terasa unui restaurant din Zalau

Un televizor de 2.000 de lei s-a "evaporat" de pe terasa unui restaurant din Zalau. Suspectii sunt doi barbati de 39 si 17 ani, din municipiul Sighetu Marmatiei, respectiv municipiul Baia Mare, judetul Maramures

Marti, 15 august a.c., politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Zalau, cu sprijinul politistilor din cadrul Biroului Judetean de Politie Transporturi Feroviare Salaj au identificat si cercetat doi barbati de 39 si 17 ani, din municipiul Sighetu Marmatiei, respectiv municipiul Baia Mare, judetul Maramures, banuiti de comiterea infractiunii de furt calificat.

Politistii salajeni ii banuiesc pe acestia ca, in noaptea de 12 spre 13 august a.c., ar fi sustras un televizor L.C.D., de pe terasa unui restaurant din municipiul Zalau, cauzand un prejudiciu estimat la 2.000 de lei.

Politistii de investigatii criminale salajeni au recuperat de la acestia televizorul sustras si l-au restituit proprietarului.

Politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Zalau continua cercetarile sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau intr-un dosar penal intocmit sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat si pentru documentarea intregii eventuale activitati infractionale a celor in cauza.

Sursa sportulsalajean.ro

Editorial de Marian Ilea: Viseu de Sus, un oras deschis inspre turismul de performanta
Citeste
Cursuri gratuite pentru formare arbitri in Maramures
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.