Doi hoti, susprinsi de camerele de supraveghere in timp ce incercau sa dea o spargere intr-un apartament

VIDEO INCREDIBIL  Imagini socante surprinse de camerele de supraveghere montate intr-un apartament din municipiul Baia Mare. Un cetatean a publicat pe reteaua de socializare Facebook un video in care se vede clar cum doi barbati mascati intra in apartentul acestuia cat timp nu era nimeni acasa.

Intreaga scena s-a petrecut duminica, 19 mai, intr-un bloc din cartierul Sasar al municipiului. Potrivit proprietarului, cei doi hoti au reusit sa deschida usa metalica cu o "cheie speciala", dupa care au intrat in apartament. Cel mai probabil, cei doi urmau sa fure tot ce gaseau de valoare in locuinta. Din nefericire pentru spargatori, acestia nu s-au asteptat ca in apartament sa fie montate camere de supraveghere. Cand au vazut una dintre camere, cei doi au iesit din apartament exact cum au intrat, fara sa atinga nimic.

"Duminica 19.05.2019 am fost "vizitati" de doua personaje destul de periculoase. Cu toate ca a fost o reactie rapida a organelor competente, cei doi "vizitatori" inca nu au fost arestati. Daca cineva poate sa ofere informatii despre aceste personaje va rog sa ma contactati. Multumesc. Raspund aici la mai multe intrebari: 1. Usa era inchisa, s-a deschis cu o cheie speciala. La plecare "vizitatorii" au inchis usa; 2. S-au speriat de camera, de aceea au plecat. P.S Orice share conteaza", a scris baimareanul in postarea publicata pe Facebook.

Pana in acest moment, postarea barbatului are peste 270 de distribuiri. Din pacate, cei doi spargatori sunt inca de negasit.

 

ActualMM

Hotii s-au speriat de camerele de supraveghere si au luat-o la sanatoasa
Citeste
Vital intrerupe furnizarea apei potabile pe mai multe strazi din Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.