Doi hoti de lemne din Coroieni, prinsi de oamenii legii

POLITIA IN ACTIUNE  Ieri, 29 octombrie, politistii Sectiei 7 Politie Rurala Suciu de Sus au organizat o actiune pentru prevenirea si combaterea delictelor silvice. In cadrul activitatilor desfasurate, politistii au oprit pentru verificari doua vehicule care transportau material lemnos pe raza localitatii Coroieni.

Astfel, a fost depistat un barbat de 60 de ani care transporta 2 mc de lemn de esenta fag si un barbat de 59 de ani care transporta 1.5 mc lemn de esenta fag. Intrucat niciunul dintre acestia nu au putut prezenta documentele legale de provenienta, fiecare a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 5 000 de lei, conform prevederilor Legii 171/2010, iar lemnul a fost ridicat si predat in custodie Ocolului Silvic Targu Lapus.

De asemenea, tot in cadrul activitatilor de ieri politistii au ridicat si predat in custodie Ocolului Silvic Targu Lapus peste 5 mc material lemnos gasit abandonat pe marginea drumului public ce face legatura intre localitatea Draghia si locul numit Rapa Panti. Politistii continua cercetarile in vederea stabilirii provenientei lemnului, urmand ca in functie de cele constatate sa dispuna masuri legale.

Politistii vor continua actiunile de acest gen, atat pe drumurile publice, pentru prevenirea si combaterea transportului ilegal de material lemnos, cat si in zonele forestiere, pentru combaterea taierilor ilegale de material lemnos.

 

Informatii furnizate de IPJ Maramures

Maramuresean scos de sub urmarire penala dupa ce a comis trei violuri in germania
Citeste
100 de autovehicule oprite de politistii din sighetu marmatiei in cadrul unei ample actiuni
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.