Doi copii si trei adulti raniti dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un cap de pod

ACCIDENT LA DUMBRAVITA   Un accident rutier grav a avut loc in urma cu cateva minute in localitatea maramureseana Dumbravita. Potrivit primelor informatii, se pare ca soferul unui autoturism marca Volkswagen Passat a pierdut controlul volanului si a iesit de pe carosabil, intrand intr-un cap de pod.

In urma impactului, o bucata din masina a fost efectiv taiata in doua.

In impactul violent, nu mai putin de cinci persoane au fost ranite. Este vorba despre trei adulti si doi copii. Mai multe echipaje de ambulanta dar si pompierii si politistii maramureseni au ajuns la fata locului. Vom reveni cu amanunte.

Actualizare:

Politistii maramureseni au emia un comunicat de presa in care prezinta cum s-a petrecut accidentul de azi dimineata din Dumbravita, in urma caruia mai multe persoane au ajuns la spital. Va redam mai jos, integral, comunicatul IPJ:

"Azi la ora 09,50 pe DN 18 B, intre localitatile Grosi si Carbunari a avut loc un eveniment rutier in urma caruia patru persoane au suferit leziuni. Din primele cercetari efectuate de politisti, s-a stabilit ca un barbat de 33 de ani din Desesti, care conducea un autovehicul dinspre Baia Mare spre Targu Lapus, la intersectia cu DJ 184A Dumbravita, efectueaza un viraj la stanga fara sa se asigure si fara sa acorde prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar din sens opus de un barbat de 43 de ani din Cernesti si astfel intra in coliziune cu acesta.

In urma accidentului, patru persoane, cu varste intre 7 si 59 de ani, pasagere in autoturismul care circula regulamentar, au suferit leziuni si au fost transportate la Spitalul Judetean Baia Mare in vederea acordarii de ingrijiri medicale. Dintre acestea, un minor in varsta de sapte ani a ramas internat.

Conducatorii celor doua autoturisme au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero in ambele cazuri. Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa".

 

ActualMM

Credit foto: Gulin Marian/ Stefan Pasca

Cinci victime, dupa ce o masina s-a izbit de un cap de pod la dumbravita
Citeste
Raikkonen si Giovinazzi, penalizati dupa MP al Germaniei. Hamilton si Kubica intra in puncte
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.