Doi copii de 4 si 5 ani s-au agresat, respectiv molestat reciproc

Adaugat in categoria 112
doi-copii-de-4-si-5-ani-s-au-agresat-respectiv-molestat-reciproc.jpg

CAZ INCREDIBIL IN BAIA MARE  Un nou caz socant are loc in municipiul Baia Mare. Politistii au intervenit pe strada Electrolizei din municipiu dupa ce au fost anuntati prin 112 despre faptul ca un copil de numai 5 ani a fost agresat de un alt minor. Momentul halucinant a avut loc, insa, la scurt timp dupa primul apel cand politistii au primit o noua sesizare prin 112 in care se specifica ca acelasi minor de 5 ani, victima a unor agresiuni, este acuzat ca a molestat un copil in varsta de 4 ani.

"Politistii din cadrul Politiei municipiului Baia Mare au intervenit pe strada Electrolizei, dupa ce au fost sesizati prin SNUAU 112 ca un baiat de 5 ani a fost agresat de un alt minor. La scurt timp, a fost inregistrata o alta sesizare prin SNUAU 112 ca un baiat de 4 ani a fost molestat de un alt minor.

Baiatul de 4 ani a fost transportat la spital pentru examinare medicala. Celalalt minor, de 5 ani, se afla in acest moment la sediul Politiei municipiului Baia Mare.

In prezent politistii fac verificari pentru clarificarea situatiei", arata IPJ Maramures.

Vom reveni cu informatii.

 

ActualMM

un-baietel-de-4-ani-sustine-ca-ar-fi-fost-violat-oral-si-anal-de-un-baiat-de-5-ani-in-zona-unde-a-fost-omorata-estera.jpg
Un baietel de 4 ani sustine ca ar fi fost violat oral si anal de un baiat de 5 ani in zona unde a fost omorata estera
Citeste
Divizia A1 va avea doar 10 echipe, iar Explorari merge direct in faza a doua a Cupei
Citeste